Boekingen

Ontdek de veelzijdige boekingsopties voor jouw evenement, neem contact op voor de perfecte muzikale oplossing.

Sax & DJ

🎷🎧 Maak je bruiloft of bedrijfsevenement onvergetelijk met DJ en saxofonist Wouter Wierda! De unieke mix van opzwepende beats en live saxofoon zorgt voor een energieke en stijlvolle sfeer. Perfect voor een avond vol dans en plezier. Boek nu en geef je gasten een ervaring die ze niet snel zullen vergeten!

Sax & Beats

🎷💻 Breng de sfeer van Ibiza naar je receptie of diner met solo saxofonist Wouter Wierda! Zijn betoverende saxofoonklanken, gecombineerd met Hed Kandi beats, creëren een perfecte mix van chill en lounge vibes. Boek nu en laat je gasten geniet van stijlvolle en ontspannen avond!

Easy Trio

🎷🎸🎤 Geniet van het trio van zangeres, gitarist en saxofonist Wouter Wierda! De mix van soul, ballads, R&B en hedendaagse hits maakt elk evenement speciaal! Perfect voor casino’s, bedrijfsfeesten, netwerkborrels, huwelijksrecepties, tuinfeesten en diners. Boek nu en geef uw evenement een muzikale boost!

Jazz Trio

Jazz Trio

🎷🎸🎻 Jazz Trio is ideaal voor sfeervolle achtergrondmuziek. Geniet van prachtige jazz standards, vertolkt door saxofoon, contrabas en gitaar. Perfect voor borrels, diners en recepties. Boek nu voor een professionele muzikale invulling!

Studio

Studio opnames

🎤🎷🎸🎹💻 Wouter Wierda biedt ook zijn expertise aan voor studio opnames. Met zijn rijke toon en eigen home-studio zorgt hij voor een professionele geluidskwaliteit. Of je nu een demo of een volledig album wilt opnemen, hij helpt je om je muzikale visie tot leven te brengen.

Blazers

🎷🎸🎤 Een blazerssectie – bestaande uit saxofoon, trompet en trombone – is een geweldige toevoeging voor feesten of tracks. Ze passen perfect in diverse muziekstijlen zoals soul en funk, en maken de muziek levendiger en indrukwekkender. Met een blazerssectie voeg je extra solisten toe, krijgt je band een voller geluid en ziet het er fantastisch uit op het podium. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken!

Jazz Quartet met zangeres

🎤🎷🎸🎻🥁 Ervaar de verfijnde klanken van ons jazzkwartet met zangeres en saxofonist Wouter Wierda. Jazz standards en easy-listening in de stijl van Nina Simone, Marvin Gaye, Alicia Keys, Stevie Wonder en Amy Winehouse. Perfect voor recepties, diners en speciale gelegenheden. Boek voor een onvergetelijke avond!

spArrow

Lounge Trio

🎷🎸🎹💻 Lounge Trio speelt toegankelijke lounge muziek en hippe jazz met een relaxte sound en controleerbaar volume. Herbie Hancock, Horace Silver, Marvin Gaye, Saint Germain, Cafe del Mar en Supper Club. Swingend maar niet dwingend. Ideaal voor evenementen of bedrijfsfeesten!

Big Band

Big Band

Aristo’s big band is een 23-mens formatie met muziek van onder andere: Stevie Wonder, Billy Joel, Luther Vandross, Amy Winehouse, Michael mc Donald. Met de Aristo’s Big Band is het dus swingen geblazen met heerlijke soul, funk en retro liedjes. Een betere manier om de vrijdagavond mee af te sluiten is er niet!

Special Events

🎷✨  Verzoeknummers? Special act? Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken!

Maak je evenement bijzonder

Neem vandaag nog contact op voor meer informatie over boekingen en samenwerkingen.

Scroll naar boven